Bewijs filmde hij zelf

Mezdi uit Temptation Island raakt rijbewijs kwijt na roekeloos rijgedrag

De 21-jarige Mezdi uit Temptation Island moet zijn rijbewijs inleveren vanwege roekeloos rijgedrag op de A32. Niet zo slim: het bewijs deelde hij zelf op zijn Instagram.

Mezdi livestreamde een maand geleden op zijn Instagram zijn ‘kunsten’ in het verkeer. Te zien was hoe hij onder andere rechts inhaalde, over de vluchtstrook scheurde en het zelf nog even filmde. De politie in Friesland merkte het wangedrag op toen RTL Boulevard de beelden in de uitzending deelde. Met dit bewijs op een presenteerblaadje, is Mezdi’s rijbewijs nu ingevorderd.

Verkeerscursus

Nu Mezdi geen rijbewijs meer heeft, zal hij een lift van iemand anders nodig hebben voor de verkeerscursus die hij verplicht moet volgen. Deze moet hij van zijn eigen geld betalen, naast een boete van 1134 euro voor de verkeersovertredingen.

Gevangenisstraf

Of de realityster zich daadwerkelijk aan het rijverbod houdt, is nog maar de vraag. Op zijn Instagram deelt de Fries opnieuw een foto vanuit de bestuurdersstoel van zijn auto, maar het is niet duidelijk of hij aan het rijden is en wie de video heeft gefilmd. Als hij daadwerkelijk zelf achter het stuur zit, riskeert hij een gevangenisstraf van twee weken.

Lees ook: De leukste tweets van Temptation Island aflevering 10.

Meer over:

Reageren