Op haar vlog...

Michella Kox verklapt kandidaten Temptation Island VIPS

5 mei 2018 10:01 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Michella Kox heeft inside information over  de kandidaten en verleiders van Temptation island VIPS en de realityster heeft geen enkele moeite die informatie wereldkundig te maken.

Hoe Kox aan de informatie komt, is niet helemaal duidelijk. De hyperactieve vlogster is te bezeten van het nieuws om daar specifieke tekst en uitleg over te geven.

Holland's Next Top Model

Volgens Kox is één van de verleidsters een oud-kandidate van Holland's next topmodel die in de buurt van Arnhem woont: "Haar naam begint met een T!", is al wat Michella over de identiteit van de dame kwijt wil. De andere twee verleidsters houdt ze nog even voor zich.

Utopia

Oud-Utopianen Ruud en Rowana zouden één van de bekende stelletjes zijn die meedoen. Michella heeft er keiharde onderzoeksjournalistiek op losgelaten. Ruud en Rowana volgen beide Temptation island VIPS presentatoren Kaj en Yolanthe. Kox weet ook de naam van een ander koppel, maar ook hier zwijgt ze nog over. Wel weet ze dat één van de twee stellen al uit elkaar is door deelname aan het programma. 

Temptation island VIPS begint donderdag 7 juni op Videoland.

Lees ook: Boer Tom en zijn vriendin gaan óók de Temptation-verleiding aan?

Meer over