Miljoenenjacht weer van start

28 September 2014 10:30 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie - RTL

Met gemiddeld 2,2 miljoen kijkers in het afgelopen seizoen is Postcode Loterij Miljoenenjacht een echte televisiehit. In deze 25ste reeks verandert er dan ook weinig aan de succesformule van de spelshow. 

Presentatrice Linda de Mol stelt wederom kennisvragen aan de mensen in het publiek, net zolang er één kandidaat overblijft die om het geldbedrag in een van de 26 gouden koffers strijdt. 

Miljoenenjacht

Linda de Mol zal goed opletten of de finalekandidaat de tussentijdse deal van de bank accepteert of niet. Op dit moment loopt namelijk een rechtszaak van een deelnemer die vorig jaar per ongeluk een aanbod van 125.000 accepteerde, terwijl hij eigenlijk had willen doorspelen. Hij bleek achteraf de hoofdprijs van 5 miljoen in zijn koffer te hebben. 

Linda de Mol

Door de druk op de knop was de deal gesloten en kon de kandidaat niet meer terug. Tot overmaat van ramp bleek er ook nog eens 5 miljoen euro in zijn koffer te zitten. Presentatrice Linda de Mol was getuige van de dramatische fout en moet daarom ook getuigen in de rechtbank.

Linda de Mol staat in de tussentijdse top 8 in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2014 van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Nog niet gestemd? Doe dit dan voor het te laat is! 

Meer over