Vanwege corona...

Miljoenenjacht introduceert mobiele huiskamer voor thuiswinnaars

Het twintigste seizoen van Miljoenenjacht gaat er niet alleen in de studio anders uitzien. De coronamaatregelen treffen ook Winston Gerschtanowitz en de thuiswinnaars.

Aan de vooravond van het jubileumseizoen gaf Winston bij Shownieuws tekst en uitleg over de veranderingen bij Miljoenenjacht die noodzakelijk zijn vanwege de coronacrisis.

Anderhalvemetermaatschappij

De emotionele ontknoping van menig Miljoenenjacht was het moment dat Winston live op televisie bij een thuiswinnaar aanbelde met zijn gouden koffer en een cheque met het bedrag dat vlak daarvoor in de studio was verdiend. In de huidige anderhalvemetermaatschappij is het niet meer mogelijk om onaangekondigd met een complete cameraploeg iemands huiskamer binnen te vallen en gezellig naast elkaar op de bank te keuvelen. 

Huiskamer

Daarom draaien de makers het om: Winston nodigt de thuiswinnaars uit in zijn eigen, mobiele huiskamer. De komende weken rijdt hij door het land met een mini-studio waar hij in huiselijke kring en op verantwoorde wijze de verbouwereerde winnaars hun cheque kan overhandigen. Wel is het nog even zaak om de huiskamer verdekt op te stellen zodat de verrassing zo lang mogelijk bewaard blijft.

Miljoenenjacht is vanaf zondag 30 augustus te zien om 20.00 uur bij SBS6.

Meer over: