Miss Montreal helpt mensen met persoonlijke muziek in nieuw programma

25 Juli 2016 15:27 | amusement | Door Televizier

© AvroTros

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, trekt door het land voor het nieuwe Avrotros-programma Lieve S-S-Sanne. In dit programma bezoekt Sanne mensen die iemand willen bedanken, de liefde willen verklaren of een hart onder de riem willen steken. De zangeres schrijsaft voor ieder een persoonlijk lied. 

In Lieve S-S-Sanne komen uiteenlopende verhalen aan bod. Zo ontmoet Sanne Hans de 23-jarige Jennifer, van wie negen jaar geleden zusje Angelina overleed na een auto-ongeluk. Sanne bezoekt de plek des onheils en schrijft een lied voor de moeder van Jennifer en Angelina. 

Liefde

Uiteraard kunnen ook liefdesnummers niet ontbreken. Zo ontmoet Sanne transgender Rika, die sinds haar komst naar Nederland in 1981 haar ware identiteit ontdekte. In het Amsterdamse Vondelpark wordt de geliefde van Rika verrast door Sanne en haar gitaar. 

Huwelijk

Remco gaat nog een stapje verder. Hij wil zijn vriendin Femme ten huwelijk vragen en ziet de komst van Sanne als de ideale wijze om dat te doen. Boven op de Domtoren in Utrecht moet het gaan gebeuren voor Remco. Geeft Femme haar vriend het jawoord?

Lieve S-S-Sanne is vanaf woensdag 7 september om 21.30 uur te zien bij NPO 3. 

Meer over