Molloten niet getreurd, België komt eraan!

11 maart 2018 10:35 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Alle Molloten zitten nu natuurlijk in zak en as omdat hun favoriete televisieprogramma is afgelopen. Maar treur niet lang, want op 25 maart begint de Vlaamse editie alweer.

In België beginnen ze aan het zesde seizoen en de bestemming is dit keer Mexico. Gilles De Coster is de presentator van dienst. Helaas voor de Nederlandse fans wordt het programma wel op televisiezender VIER uitgezonden, dat regulier niet voor Nederlanders op televisie is te ontvangen. Wel is het online te bekijken.

Even afkicken

Het zal even afkicken worden voor de Molloten, nadat deze week een einde aan de Nederlandse versie kwam. Jan Versteegh bleek de mol en Ruben Hein wist het programma te winnen en ging met 17.750 euro naar huis. Dit achttiende seizoen werd weer erg goed bekeken. Op het uitzendtijdstip via de televisie werd consequent rond de 2.5 miljoen kijkers gehaald, terwijl de finale 3.2 miljoen keer werd bekeken. En daar komen alle kijkers nog bij die het later hebben teruggekeken.

Enfin, om alvast in de stemming te komen van de Belgische editie, hieronder de trailer van het nieuwe seizoen van onze zuiderburen.

Meer over