Made, Pimp My Ride, Jackass...

MTV keert terug met bak aan old school programma's

25 juni 2020 16:57 | amusement | Door Daisy Heyer

© Videostill Punk'd
Fans van de old school MTV-programma's worden heel blij met het volgende bericht: MTV keert terug met een aantal old school programma's als Pimp My Ride, Made, Punk'd, MTV Unplugged, Jackass, Room Raiders en nog veel meer.

De klassiekers worden weer volop uitgezonden. Het initiatief wordt internationaal uitgerold in vrijwel alle landen waar de jongerenzender te zien is en richt zich voornamelijk op de programmering van MTV in de jaren '90 en '00.

Throwback Thursday

Daarnaast zijn de klassiekers vanaf 9 juli iedere donderdagavond om 20:30 uur te zien tijdens Throwback Thursday op MTV in Nederland en België. Naast de terugkeer van enorm populaire tv-shows als Pimp My Ride, Punk'd en Room Raiders, focust MTV zich tijdens Flashback Friday ook op de succesvolle muziekprogramma's van de zender. Zo kunnen we onder andere de legendarische MTV Unplugged-sessie van Nirvana zien, en de indrukwekkende aflevering van Diary waarin je in het leven van P!nk duikt.

De muziekuren van de zender worden daarbij omgetoverd tot Best Of-momenten van voorgaande jaren, waardoor de kijker urenlang kan genieten van muziekvideo's van zijn of haar helden door de jaren heen.

 

Meer over