Wijnen wijnen wijnen!

Mysterie ‘Martien Meiland’ in De TV kantine opgelost

5 maart 2020 21:31 | amusement | Door Televizier

© RTL

Wie zit er in het pak van Martien Wijnland, het alter-ego van Martien Meiland in De TV Kantine? Die vraag hield tv-kijkend Nederland donderdag nogal bezig. Aan het einde van de aflevering onthulde RTL eindelijk wie er schuilgaat achter de vermomming.

De naam van oud-Shownieuwsreporter Koos van Plateringen zong rond, net als die van acteur Alfred van den Heuvel en zelfs die van songfestivalwinnaar Duncan Laurence. Allemaal hadden ze het om verschillende redenen kunnen zijn, maar er bleek maar 1 Martien Wijnland: de relatief onbekende Björn de Vries.

Tik tok-Björn

In een filmpje op Instagram maakt Björn na afloop van de aflevering van De TV Kantine bekend schuil te gaan onder de dikke sjaal van Martien. "Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik Martien heb gepersifleerd in De TV Kantine."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Maak kennis met... onze eigen Martien uit Chateau Wijnland!🍷🍷 #DeTVKantine #MartienMeiland #WijnenWijnen #rtl4 @bjornthev

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Björn zal niet bij iedereen meteen een belletje doen rinkelen. Hij is namelijk vooral bekend van zijn filmpjes op Tik tok, een populaire app onder jongeren. Voor wie geen Tik tok heeft: op de Instagram van Bjorn zijn onder het kopje 'acting' een aantal filmpjes te zien waarin hij Martien Meiland nadoet. Onder meer tijdens een dagje Walibi. 

En zo ziet Björn er echt uit!

Meer over