Voor Rob en Miljuschka

Nathan Rutjes hoofdverdachte als Mol bij appgebruikers

8 februari 2020 11:57 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is zaterdagavond toe aan zijn vijfde aflevering. Wie wordt er door de Molloten op dit moment het meest verdacht?

Op de website van het populaire AVROTROS-programma is te zien hoe de appgebruikers de deelnemers inschatten. Nathan Rutjes wordt door hen met 20% van de stemmen tot favoriet om de Mol te zijn gebombardeerd. Muzikant Rob Dekay zit de oud-profvoetballer op de hielen met 19%. Miljuschka Witzenhausen, die onlangs haar contract bij RTL verlengde, is met 17% ook een grote gegadigde volgens de appgebruikers.

Drietal 

Naast het eerder genoemde drietal zitten Leonie ter Braak (13%), Buddy Vedder (13%) en Johan Goossens (12%) een stuk verwijderd van de grootste verdenkingen. Modeontwerper Claes Iversen is door een ieder het minst verdacht met slechts 6% van de stemmen.

Vijfde aflevering 

Zaterdagavond vanaf 20.30 uur zijn de verrichtingen van de deelnemers in China weer te volgen op NPO 1. Benieuwd wie er door presentator Rik van de Westelaken na de vijfde aflevering terug naar Nederland wordt gestuurd!

Televizier Moltalk

Eric de Munck doet wekelijks verslag van Wie is de Mol? in Televizier Moltalk. Mis het niet!

Meer over