Heet nieuws

Nederlandse Love Island introduceert Casa Amor

17 september 2020 13:45 | amusement | Door Televizier

© RTL
Heet nieuws vanaf Love Island. De Nederlands-Belgische versie van het realityprogramma introduceert namelijk een nieuw huis: Casa Amor!

'De plottwist der plottwisten', zo noemt RTL de introductie van het nieuwe Love Island-onderdeel Casa Amor. Het nieuwe huis is een prachtige villa waar de mannen uit het programma enkele dagen naartoe gestuurd gaan worden. 

Bombshells

De mannelijke deelnemers zitten uiteraard niet alleen in Casa Amor. In het huis wachten vrouwelijke 'bombshells' op ze. Kunnen ze de verleiding weerstaan? Ook de vrouwen hoeven zich niet te vervelen, zij krijgen ondertussen bezoek van mannelijke 'bombshells'.

Britse Casa

Het is voor het eerst dat Casa Amor haar intrede doet in de Nederlandse Love Island. In andere edities, waaronder de Britse was het liefdespaleis al een bekend fenomeen. Casa Amor is de ultieme test voor de Love Island-koppels. Hier ontdekken zij of de liefde echt zo groot is als het lijkt. Casa Amor is volgens RTL dan ook 'beroemd, berucht, geliefd en gevreesd.'  

Vanaf begin volgende week is Casa Amor te zien in de afleveringen. Dagelijks om 21.30 uur bij RTL 5 en om 20.30 uur bij Videoland.

Love Island wordt gepresenteerd door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood.

Meer over