Dierenpret met Nicolette

Nicolette Kluijver maakt dierenserie voor Videoland

20 april 2020 14:55 | amusement | Door Irma Tomas

© Videoland
Nicolette Kluijver wordt de Freek Vonk van de huis- en boerderijdieren. In de Videolandserie Dierenpret met Nicolette bedient ze de allerjongsten.

Nicolette Kluijver heeft zelf ook een soort mini-kinderboerderij bij haar huis en dat in combinatie met het feit dat veel kinderen nu thuiszitten, bracht haar op het idee voor Dierenpret met Nicolette: "Het is een kinderprogramma wat er nu toe doet maar ook straks als het ‘gewone leven’ weer begint."

Varkensfluisteraar

Elke aflevering bestaat uit een reportage, interessante weetjes, een liedje dat speciaal voor het programma is geschreven door Lieve Louise, ingezonden fragmenten en een knutselwerkje door Nicolette. In de reportages gaat de presentatrice bijvoorbeeld langs bij varkensfluisteraar Kees Scheepens en
paardeneigenaar Ton Does wiens paarden in films- en televisieseries te zien zijn.

3 t/m 8

Nicolette praat ook met de slechtziende Isa (9 jaar) die een buddyhond heeft en gaat op bezoek bij de 23-jarige schaapsherder Joyce Tulling die met haar kudde door Rotterdam trekt. Kijkers kunnen een filmpje insturen met hun verhalen over dieren. Daarvoor moet je wel tussen de 3 en 8 jaar oud zijn. 

Dierenpret met Nicolette is vanaf donderdag 23 april te zien op Videoland

Heb je zin in andere VOD-programma's? Neem dan eens een kijkje op Guidinc.nl

Meer over