Dierenarts

Nicolette Kluijver presenteert In de Voetsporen van Dr. Pol

24 mei 2019 09:34 | amusement | Door Irma Tomas

© uper! Alright!
De Nederlandse dierenarts Dr. Pol maakt al jaren furore op de Nederlandse televisie. Nu gaat hij met Nicolette Kluijver op zoek naar een Nederlandse collega in In de voetsporen van dr. Pol.
Dr. Pol werkt al jaren als dierenarts in Michigan en is in die hoedanigheid al jaren te volgen in The incredible dr. Pol op National Geographic Channel. Maar de goede dokter is inmiddels 76 en kan wel wat hulp gebruiken. Dat gebeurt in de vorm van een soort talentenjacht waarbij Nederlandse dierenartsen mogen solliciteren naar een baan in de praktijk van dr. Pol.

Wie van de drie?

Na een keiharde selectie vertrekken drie Nederlandse dierenartsen naar Michigan om een proefperiode van drie weken mee te lopen in zijn kliniek. Daarna beslist de familie Pol welke van de drie dierenartsen een baan krijgt.

IJskoud

In de voetsporen van dr. Pol duurt vijf afleveringen. Zonnige plaatjes hoeven we niet te verwachten, het was ijskoud in Michigan toen Nicolette Kluijver het programma opnam.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een geweldige man.. een prachtige ervaring en een hele fijne crew! #theincredibledrpol 🐶🐄🐽🐖🐰#paarwekenindestates #trots #blessed

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 Vanaf maandag 10 juni 20.30 uur op RTL 4

Meer over