Muzikaal avontuur

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken opwachting in Klassiekers met Kleinsma

14 juni 2022 14:48 | amusement | Door Judith Regeling

© MAX
Niels van der Laan en Jeroen Woe maken komende week even een uitstapje. De mannen van Even Tot Hier zijn dan namelijk te zien in Klassiekers van Kleinsma, het muzikale programma van Simone Kleinsma.

In een sfeervolle setting praat Simone Kleinsma met de twee heren over fragmenten uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Niels van der Laan en Jeroen Woe

Niels van der Laan en Jeroen Woe trakteren hun kijkers altijd op de meest hilarische en muzikale fragmenten in Even Tot Hier, maar hoe verzinnen ze dat eigenlijk altijd? En belangrijker nog: waar halen ze op dagelijkse basis hun inspiratie vandaan? De twee vertellen het komende zondag openhartig aan Simone Kleinsma in een uitgebreid, intiem gesprek. 

Never Nooit Meer

Eén ding is alvast duidelijk: de twee zien Harrie Jekkers en Jacques Brel al jaren  als groot voorbeeld. Maar wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Maarten van Roozendaal, Acda en de Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Froukje komen voorbij. Net als Gordon. Het duo trapt de aflevering namelijk af met Never Nooit Meer, één van de grootste hits van de zanger slash presentator.

Klassiekers met Kleinsma is vanaf 19 juni om 21:55 uur te zien op NPO1. Verder dit seizoen komen ook Youp van 't Hek, Edsilia Rombley, Lenny Kuhr, Yentl en de Boer en Gerard Cox nog langs.

Meer over