Nieuw bij TLC: plus-size bruiden en buitenlandse liefdesperikelen

Mocht het slecht weer zijn in augustus, dan biedt TLC de uitkomst. Vanaf augustus zijn er nieuwe programma’s te zien bij de vrouwenzender. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

90 Days To Wed: Happily Ever After?

Hoe gaat het met de stellen van 90 days to wed? Dat is de vraag die in het nieuwe programma wordt beantwoord. In 90 days to wed trouwden zes Amerikanen met een partner uit het buitenland. De stellen kenden elkaar niet, maar moesten wel binnen negentig dagen met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Pas dan kregen de buitenlandse partners een speciaal visum om langer in Amerika te vertoeven.

In het vervolg 90 days to wed: happily ever after? zien we dat de liefde niet helemaal is opgebloeid bij sommige koppels. Tunesiër Mohammed laat zijn vrouw Daniëlle meteen in de steek. Zij laat het er niet bij zitten en wil hem het liefst zo snel mogelijk het land uitzetten. De Amerikaanse Russ heeft vrouwlief Anfisa overladen met sieraden en dure reisjes, maar staat nu flink in het rood. De Russische Anifasa voelt zich belazerd, want haar partner was toch zo rijk?

90 days to wed: happily ever after? is vanaf vrijdag 4 augustus om 21.00 uur te zien.

Curvy Brides Boutique               

De vrouwen in Curvy brides boutique hebben een maatje meer en zoeken een mooie bruidsjurk voor hun trouwdag. Dan zijn ze bij Jo Cooke en Alison Law aan het goede adres. De dames hebben een bruidswinkel voor grote maten in Engeland. Samen helpen ze hun vrouwelijke klanten aan de perfecte trouwjurk. Curvy brides boutique lijkt op het andere TLC-programma Curvy brides. Daarin bieden de zussen Yukia en Yunesia de helpende hand.

Curvy brides boutique is vanaf maandag 7 augustus om 19.30 uur te zien.

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde

Het Limburgse transgenderkoppel Louisa en Rosanna gaat in het nieuwe seizoen op reis. De dames hopen ooit als zigeuners op een groot woonwagenkamp te wonen, maar ze weten bijna niets over de zigeuner-roots van Louisa. Zij groeide als jongen Lowieke op in een Limburgs woonwagenkamp. Louisa en Rosanne brengen een bezoekje aan Europese landen als Roemenië, Duitsland en Polen. Daar maken ze kennis met de verschillende zigeunerculturen.

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde is vanaf vrijdag 24 augustus om 20.30 uur te zien.

Nieuwe seizoenen 

De reality-serie Louisa & Rosanna bestaat al langer bij TLC. Vanaf augustus heeft de zender ook nieuwe seizoenen van andere programma's in de aanbieding. Op 7 augustus start het nieuwe seizoen van zowel Cake boss als Skin tight, We are the Busbys staat voor 30 augustus gepland. Op dezelfde dag begint ook het nieuwe seizoen van Little people, big world.   

Reageren