Trucker zoekt Vlam

Nieuw: Boer Zoekt Vrouw voor truckers

25 oktober 2018 10:33 | amusement | Door Televizier

© ANP
Traditiegetrouw is ook dit jaar Boer Zoekt Vrouw weer een groot succes op televisie. Dus waarom zouden we de zoektocht naar liefde alleen een privilege van boeren laten? Het AD geeft een andere beroepsgroep ook een kans in hun online datingshow Trucker zoekt Vlam

De datingshow voor vrachtwagenchauffeurs gaat donderdag van start bij het AD. Presentatrice Gwen van Poorten (28) staat de truckers bij in hun zoektocht naar de ware. Ze is onder andere bekend van Spuiten en Slikken.

Online

Het is natuurlijk allemaal net wat anders dan we gewend zijn. Waar boeren voornamelijk in en rond hun eigen land bezig zijn, bivakkeren de vrachtwagenchauffeurs juist overal en nergens langs de weg. En waar de potentiële liefdes van de boeren (handgeschreven) brieven versturen, is voor dit online programma een mailtje voldoende. 

Trucker als partner

Presentatrice Gwen begrijpt hoe het is als je partner voor langere tijd van huis is. "Dat maakt het juist zo leuk", legt ze uit. "Als partner van een trucker moet je ook alleen kunnen zijn. Ik heb sinds 3,5 jaar een relatie en hoewel hij geen trucker is, merk ik wel dat je ook naar elkaar toe kunt groeien als je even niet samen bent, als ik zelf bijvoorbeeld op pad ben voor mijn werk. Als je elkaar in het geval van de truckers in het weekend wel ziet, is dat echt qualitytime. Je komt niet snel in een sleur.’"

Boeren

Het datingspektakel is inmiddels losgebarsten maar voor de dates moeten we nog even geduld hebben. Gelukkig is Boer Zoekt Vrouw al wel in volle gang. Hier kun je alvast lezen of de laatste keuzes van de boeren wel zo slim zijn geweest. 

Meer over