Door Netflix

Nieuw castlid van aankomend seizoen Lucifer bekendgemaakt

11 juni 2020 13:56 | amusement | Door Andrea Peelen

© Netflix

Het was even wachten, maar nog even en een nieuw seizoen van Lucifer zal op Netflix verschijnen. Alhoewel de exacte datum nog niet bekend is, weten we inmiddels wel dat een aantal nieuwe castleden zijn intrede doet in de serie over de duivel.

Netflix heeft aangekondigd dat acteur Adam Korson de cast gaat versterken in het vijfde seizoen van de populaire serie. Korson was onder meer te zien in Seed, Real Rob en Deal Me. Wat zijn rol precies zal zijn in Lucifer is nog onduidelijk, maar de streamingdienst laat weten dat de acteur in aflevering zes zijn opwachting maakt.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Dennis Haysbert, Matthew Bohrer, Brianne Davis, Erin Cummings, Allison McAtee en Chaley Rose een rol hebben in seizoen 5.

Verveelde duivel

Lucifer vertelt het verhaal over de duivel, die zijn saaie leven als Heer van de onderwereld zat is. Hij besluit daarom op ‘vakantie’ te gaan naar de aarde. Hier belandt hij in Los Angeles, waar hij een nachtclub opent met de naam Lux. Ook raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die maar niet kan geloven dat Lucifer de duivel in menselijke vorm is.

Meer streaming tips? Laat Guidinc je gidsen!

Meer over