Vanaf 11 juni

Nieuw op Netflix deze week

11 juni 2020 10:41 | netflix | Door Jef Willemsen

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die de komende dagen hun debuut beleven.

Vanaf vrijdag 12 juni

Da 5 Bloods

Spike Lee levert met deze Netflix-exclusive een schrijnend en pijnlijk actueel relaas van vier Afro-Amerikaanse veteranen (waaronder Chadwick Boseman) die terugkeren naar Vietnam op zoek naar een schat die hun gesneuvelde teamleider in het land verborgen zou hebben. De beladen reis opent veel oude wonden terwijl de mannen hun leven geen moment zeker zijn.

Jo Koy: In his elements

De Amerikaanse komiek Jo Koy heeft Filipijns bloed, maar maakte nooit eerder een comedyshow in het land. In Jo Koy: in his elements komt daar verandering in als Koy afreist naar de Filipijnen om als hoofdact op te treden in een comedy special. Naast Koy zijn ook andere Amerikaanse dj's, komieken en dansers van de partij.

Vanaf zondag 14 juni

Marcella

Fans van Britse detectives zijn ook op Netflix aan het juiste adres. Het derde seizoen van de spannende reeks Marcella belooft nieuwe avonturen voor de Londense rechercheur gespeeld door Anna Friel.

Vanaf woensdag 17 juni

Mr. Iglesias

Gabriel Iglesias speelt de hoofdrol in de comedyserie Mr. Iglesias waarin hij als best wel grappige docent de levens van zijn leerlingen op een middelbare school probeert te verbeteren. Maar ondanks zijn allerbeste bedoelingen zijn sommige pubers wel erg hardleers.

Meer streaming tips? Laat Guidinc je gidsen!

Meer over