Vanaf 4 juni

Nieuw op Netflix deze week

Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die de komende dagen hun debuut beleven.

Vanaf 4 juni

Penoza: the final chapter

Het langverwachte vervolg op de Nederlandse misdaadserie is eindelijk te zien bij de streaming reus. Twee jaar na het einde van Penoza blijkt dat Carmen (Monic Hendrickx) een heel nieuw leven is begonnen in de anonimiteit. Maar de georganiseerde misdaad heeft lange armen, zeker als je zoveel vijanden hebt gemaakt als zij.

Vanaf vrijdag 5 juni

Over water

In deze Vlaamse dramaserie draait alles om John Beckers (Tom Dewispelaere), een gevallen tv-ster met een drugsprobleem die van zijn gezin moet vechten voor een tweede kans. Nadat hij is afgekickt, gaat hij aan de slag in het havenbedrijf van zijn schoonvader, maar dat brengt hem in aanraking met de lucratieve internationale cocaïnehandel. Valt hij terug in oude gewoonten?

Vanaf maandag 8 juni

Bridget Jones's baby

De liefde is altijd al een zware bevalling geweest voor Bridget Jones, maar ditmaal neemt de onhandige romcom ster dat wel erg letterlijk. Renée Zellweger kruipt moeiteloos in de huid van Bridget Jones en is de ster van een vermakelijk, maar ietwat voorspelbaar vervolg waarin ze zwanger raakt en niet zeker weet wie de vader is: haar oude liefde Mark (Colin Firth) of haar nieuwe flirt Jack (Patrick Dempsey).

Vanaf woensdag 10 juni

Reality Z

De combinatie tussen horror en comedy werkt verrassend goed in deze Braziliaanse tv-serie waarin deelnemers van een realityserie te maken krijgen met de gevolgen van de zombie apocalypse. Rio de Janeiro is overspoeld door de levende doden en de realitysterren moeten noodgedwongen met elkaar zien te overleven in de tv-studio. Omgaan met elkaar blijkt een grotere horror dan de ondoden.

 

Ga naar Guidinc.nl voor 10 pareltjes op Netflix zien die je vast nog niet gezien hebt?

Meer over: