Vanaf 17 april

Nieuw op Netflix deze week

16 april 2020 14:35 | amusement | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je.

Vrijdag 17 april 

De Twaalf

Schooldirectrice Frie Palmers worst aangeklaagd voor twee moorden. Ze zou haar dochter vroegtijdig aan haar einde hebben geholpen en achttien jaar geleden haar beste vriendin. Frie zelf houdt vol dat ze onschuldig is. De tiendelige Vlaamse serie concentreert zich vooral op de twaalkoppige jury, vandaar de naam van de serie. 

Sergio

Sergio (foto) is een biografisch drama, gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2009 over de charismatische Braziliaanse VN-diplomaat Sérgio Vieira de Mello. In 2003, tijdens Amerikaanse invasie van Irak, reisde Sergio naar Bagdad voor vredesonderhandelingen. Het werd een reis waarvan hij nooit zou terugkeren. Hij kwam om bij een bomaanslag op het hoofdkwartier van de VN in Bagdad. 

Betonrausch

De eerste originele Duitse Netflix-film is een soort Wolf of Wallstreet. Viktor zit in het vastgoed en leeft het snelle leven met bergen geld, mooie vrouwen, drank en drugs. Hij belandt in de gevangenis wegens fraude en we kijken terug op hoe het zo ver kwam. 

Maandag 20 april 

Cooked with Cannabis

Een kookwedstrijd waarin de deelnemers inderdaad moeten koken met cannabis. Drie professionele chefs nemen het tegen elkaar op 10.000 dollar prijzengeld. Zangeres Kelis presenteert de wedstrijd. 

Woensdag 22 april

Circus of books

Bijna veertig jaar runde het vriendelijke gelovige echtbaar Karen en Barry Mason Circus of Books, een pornowinkel en epicentrum voor de homo's van Los Angeles. Tegen wil en dank werden ze homo-activisten. Hun dochter legt als regisseuse hun bijzondere leven vast.

Kijk voor meer VOD-tips op Guidinc.nl

Meer over