Vanaf 10 april

Nieuw op Netflix deze week

9 april 2020 13:13 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je.

Vrijdag 10 april 

Brews Brothers 
Comedyserie over de twee van elkaar vervreemde broers Wilhem en Adam Rodman die samen een brouwerij runnen in Californië. Ze zijn beiden genieën als het gaat om bier maar ook totaal verschillend in alle opzichten. Ook als het gaat om bierbrouwen. De serie werd ook geschreven door twee broers. 

Love wedding repeat 
Britse romantische komedie over de trouwdag van de zus van Jack. Hij moet de dag in goede banen leiden, maar dat wordt hem niet makkelijk gemaakt wanneer zijn grote liefde er ook blijkt te zijn. Ook de zus van zijn ex komt onverwacht langs en die is van plan de bruiloft te verpesten. Het lijkt erop alsof Netflix een hele leuke romcom heeft afgeleverd met Love wedding repeat

Woensdag 15 april 

Outer Banks
Tienerserie over een groepje tieners in een fictieve stad op de Outer Banks die op zoek gaan naar hun vader en naar een schat. Maar een rivaliserende groep is ook op zoek. En daarbij heeft ook nog eens een orkaan ervoor gezorgd dat er de hele zomer geen elektriciteit is. 

The Innocence Files 
Schokkende documentaireserie over onterecht veroordeelde mensen in Amerikaanse gevangenissen. The Innocence Project werkt keihard om die mensen vrij te krijgen met behulp van DNA-bewijs. De eerste zaak gaat over de verkrachting en moord van een drie-jarig meisje. De man die nu achter slot en grendel zit, werd veroordeeld dankzij flinterdun bewijs. 

Donderdag 16 april 

Fauda
Keiharde Israëlische serie over undercover-agent Doron Kavillio die in het derde seizoen undercover gaat als boksinstructeur in een sportschool van een Hamas-lid. Natuurlijk volgen er verschillende dodelijke ontmoetingen met terroristen en uiteindelijk eindigt het team van Doron in Gaza. Een plek waar ze niet willen zijn.

Meer over