Lachen om het Songfestival

Nieuw op Netflix deze week

25 juni 2020 16:12 | amusement | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die de komende dagen hun debuut beleven.

vrijdag 26 juni 

Eurovision Song Contest: The story of fire saga
Will Ferrell en Rachel McAdams spelen het twee IJslandse muziekduo Lars en Sigrit. Hun grootste droom is meedoen aan het Eurovisie Songfestival en die kans krijgen ze! Ook Demi Lovato, Graham Norton en Pierce Brosnan doen mee in deze volkomen hysterische film.

Eurovision Song Contest: The story of fire and saga op je kijklijst zetten of volgen?

Zaterdag 27 juni 

Dark 3
Dark speelt zich af in de fictieve Duitse stad Winden en gaat over de nasleep van de verdwijning van een kind. Vier gezinnen en hun geheimen staan daarbij centraal, terwijl ze ook nog eens een samenzwering over tijdreizen ontrafelen. Je moet wel goed opletten bij deze serie. 

Dark op je kijklijst zetten of volgen?

vanaf woensdag 1 juli 

Unsolved Mysteries
In de nieuwe documentairereeks Unsolved mysteries mogen kijkers proberen om onopgeloste misdrijven alsnog tot een oplossing te brengen. Dat wordt dus niet ontspannen kijken maar hard werken. Iedere aflevering staat één misdrijf centraal. De makers van de serie Stranger things bemoeiden zich ook met deze serie dus dat belooft veel.

Unsolved mysteries op je kijklijst zetten of volgen?

Karppi (Deadwind) 2
De Finse serie Karppi gaat over Sofia Karppi (Pihla Viitala), een rechercheur die na het overlijden van haar man een trauma heeft opgelopen en daar behoorlijk mee worstelt. En dan krijgt ze ook nog eens te maken met moord en doodslag. Het eerste seizoen van Karppi werd vergeleken met The bridge en dat is nooit slecht nieuws.

Karppi op je kijklijst zetten of volgen?

Meer over