Vanaf 18 juni

Nieuw op Netflix deze week

18 Juni 2020 11:50 | netflix | Door Jef Willemsen

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die de komende dagen hun debuut beleven.

Vanaf 18 juni

Project Gio

Populaire YouTube-ster Gio Latooy speelt zichzelf in deze vrolijke avonturenfilm waarin hij samen met zijn zusje een feestje geeft als hun ouders op vakantie zijn. Dat partijtje wordt letterlijk en figuurlijk een knalfuif waarbij het dak van de ouderlijke villa sneuvelt. Gio en zijn vrienden hebben 2 weken om de schade te herstellen.

Vanaf 19 juni

Wasp network

Indringend misdaaddrama met rollen voor Penélope Cruz en Gael Garcia Bernal gebaseerd op waargebeurde feiten. In de jaren 90 zetten Cubaanse spionnen alles op alles om terreurdaden tegen de communistische eilandstaat in de kiem te smoren, maar ze betalen een hoge persoonlijke prijs voor hun werk. 

Feel the beat

April (Sofia Carson) ziet haar droom door te breken als professionele danser pijnlijk mislukken als ze nergens aan de bak komt op Broadway. Ze keert terug naar huis waar ze de kost verdient als dansleraar tot ze hoort over een danswedstrijd voor groepen beoordeeld door Broadway-choreografen. April ziet haar kans schoon om indruk op hen te maken, maar dan moeten haar weinig gemotiveerde leerlingen wel meewerken.

Babies

Er zit geen handleiding bij een pasgeboren baby, maar de nieuwe Netflix-documentaire Babies komt aardig in de buurt. Experts buigen zich in zes afleveringen over de wetenschap achter het eerste jaar van ieder mens. 15 baby's worden 12 maanden gevolgd en de overeenkomsten en verschillen tussen de kleine hoopjes mens zijn zowel verhelderend als vertederend.Meer streaming tips? Laat Guidinc je gidsen!

Meer over