Met o.a. Stateless en Hamilton

Nieuw op Netflix, Videoland en Disney+ deze week

2 juli 2020 16:48 | amusement | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week verschijnen tal van nieuwe series en films op de verschillende streamingdiensten. Op Guidinc.nl verzamelen de beste titels voor je die deze week komen van Netflix, Disney+ en Videoland.

Donderdag 2 juli 

Warrior nun op Netflix

Het plot van Warrior nun klinkt nogal apart maar de serie zou best wel eens heel erg leuk kunnen worden. Dit zegt Netflix erover: 'Als een 19-jarige weesmeisje in een lijkenhuis ontwaakt, ontdekt ze dat ze superkrachten heeft als uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen.' Thekla Reuten speelt Jillian Salvius, een CEO van een tech startup die een directe weg naar de hemel heeft gevonden. En Jillian jaagt op Ava (Alba Baptista) omdat ze zo machtig is.

Zet Warrior nun op je Guidinc kijklijst


Vrijdag 3 juli

Las chicas del cable (2de deel seizoen 5) op Netflix

Het vijfde en laatste seizoen van Las chicas del cable werd in twee stukken gehakt en het is nu tijd voor de allerlaatste 5 afleveringen. De langstlopende Spaande serie van Netflix speelt zich af in de jaren’20 van de vorige eeuw die als telefonisten in Madrid werken. De dames willen een toekomst opbouwen. Dat valt alleen niet mee in het Spanje uit die tijd. 

Zet Las chicas del cable op je kijklijst of volg de serie op Guidinc.nl


Vrijdag 3 juli

Hamilton op Disney+

Eigenlijk zou Hamilton pas op 15 oktober 2021 in première gaan en dan ook nog in de bioscoop. Pas daarna zou de musical naar streamingdienst Disney+ gaan. Maar vanwege de coronacrisis is de boel behoorlijk vervroegd. Hamilton is niet een 'echte' film. Het gaat om de theaterversie die gefilmd is op drie verschillende gelegenheden in 2016 op Broadway. De musical vertelt het levensverhaal van de Amerikaanse politicus Alexander Hamilton aan de hand van rapmuziek.

Volg Hamilton op Guidinc.nl


Zondag 5 juli

The hustle op Videoland

Anne Hathaway en Rebel Wilson spelen de hoofdrollen in deze komedie. De amateuristische oplichtster Penny (Rebel Wilson) komt toevallig  in de chique Zuid-Franse badplaats Beaumont-sur-Mer terecht, waar het wemelt van de rijke mannen. Hier slaat de professionele oplichter Josephine (Anne Hathaway) regelmatig haar slag. Josephine besluit Penny de fijne kneepjes van het oplichtersvak bij te brengen.

Zet deze film op je kijklijst op Guidinc.nl


Donderdag 8 juli 

Stateless op Netflix

Een stewardess is op de vlucht voor een sekte en komt terecht in een detentiecentrum voor immigranten in het midden van een Australische woestijn. Daar ontmoet ze verschillende mensen: Een Afghaanse vluchteling en zijn gezin, een jonge vader die zijn baan zat is en een zakenman die een schandaal in de doofpot probeert te stoppen. O.a. Cate Blanchett doet mee in Stateless

Je kunt Stateless op je kijklijst zetten op Guidinc.nl

 

Meer over