Nieuw programma André van der Toorn

Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn presenteert voor SBS 6 het nieuwe programma De alarmcentrale. Hierin volgt hij gestrande vakantiegangers in het buitenland.

Behoorlijk wat Nederlandse vakantiegangers vertrekken iedere zomer lekker met de auto naar de zon. Maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, dus wordt de ANWB regelmatig ingeschakeld.

Pech onderweg

In De alarmcentrale volgt de 54-jarige presentator de hulpdiensten die de gedupeerde reizigers helpen als zij met pech langs de kant van de weg staan. Hij hoort de pechvogels aan en probeert ze waar mogelijk te helpen.

Taalbarrière

Eén ding wat regelmatig problemen oplevert, is de taalbarrière. "De Fransen zijn qua taal natuurlijk heel erg vervelend en Nederlanders spreken over het algemeen niet heel goed Frans. Mijn Frans is redelijk," vertelt André aan Shownieuws.

Achter de hulpdiensten aan

De presentator zal deze zomer dus heel wat uren in de auto doorbrengen onderweg naar de gestrande Nederlanders. "Je weet niet wat je tegenkomt en je kunt het niet organiseren, dus je moet echt zorgen dat je er zo snel mogelijk bij bent." Net als de hulpdiensten zelf dus.

Wegmisbruikers

André van der Toorn is al jarenlang het gezicht van het SBS-programma Wegmisbruikers. Hierin worden asociale weggebruikers van de weg gehaald en op de bon geslingerd.

De alarmcentrale is vanaf dinsdag 30 augustus om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Reageren