Na einde Pauw

Nieuw programma Jeroen Pauw: BN'ers interviewen vlak voor hun dood

20 December 2019 09:24 | amusement | Door Irma Tomas

© Johannes Dolislager
Jeroen Pauw presenteert vanavond voor de laatste keer Pauw, maar hij is al druk met een nieuw, nogal intrigerend programma. De presentator wil BN'ers interviewen en het gesprek na hun dood uitzenden.

Dat vertelt hij in De Telegraaf. Jeroen werd geïnspireerd door het interview dat Prins Bernhard gaf aan twee journalisten van de Volkskrant. Voorwaarde van de prins was dat het interview pas zou worden gepubliceerd na zijn overlijden zodat hij vrijuit kon praten. Hij vertelde onder andere dat hij twee onwettige dochters heeft. 

Wanneer?

Jeroen Pauw heeft al een aantal interviews gedaan voor het nieuwe programma. Met welke mensen dat is geweest, is niet bekend. De geïnterviewden zelf krijgen hun interviews wel te zien, de rest van Nederland moet wachten tot ze dood zijn. Vanwege de opzet zal het tv-programma onregelmatig te zien zijn. 

Nog een nieuw programma

Naast dit programma trekt Jeroen Pauw met zijn talkshowtafel ook het land in voor een ander nieuw programma. Hij zet zijn tafel neer op plekken waar mensen niet weg kunnen zoals een verpleeghuis, een tbs-kliniek of een jongerenhospice om daar goede gesprekken te voeren. 

Meer over