Waar gaan de stellen heen?

Nieuw seizoen Bed & Breakfast begint in maart

18 februari 2020 15:41 | amusement | Door Irma Tomas

© Omroep MAX
Het nog immer zeer populaire Bed & Breakfast van Omroep MAX keert op 27 maart terug op televisie. En de B&B-houders komen weer op bijzondere plekken terecht. Bijvoorbeeld bij eentje die alleen per boot bereikbaar is. 

Dit is waar de eerste drie afleveringen van Bed & Breakfast naartoe gaan: 

Aflevering 1 – vrijdag 27 maart, 21.25 uur, NPO 1
In deze aflevering logeren de gasten als eerste bij Esther en Camille in een Fries stadje. Vervolgens reizen de deelnemers door naar de bed & breakfast van Kees Yvonne, deze B&B is alleen bereikbaar per boot en ligt verderop in Friesland. Kees en Yvonne wonen midden in de natuur. De aflevering wordt afgesloten in Noord-Holland. Hier hebben Sophie en haar moeder Hanneke een bed & breakfast. Durven de gasten het aan om te gaan suppen?

Aflevering 2 – vrijdag 3 april, 20.30 uur, NPO 1
Marie-Jose en Marcel runnen hun B&B in Noord-Holland. Samen met hun gasten duiken ze in Hoorn de Gouden Eeuw in. In Friesland leidt Marijte, gehuld in klederdracht, de gasten rond in een pittoresk dorp. Lucas en Marlous verruilen hun woning in Amsterdam voor een boerderij in Zuid-Holland. Per tandem bewondert de groep de plaatselijke natuur.

Aflevering 3 – vrijdag 10 april, 20.30 uur, NPO 1
Inge en Guy leerden elkaar kennen tijdens de zoektocht van Inge naar een pand om een B&B te beginnen. In de woonplaats van Guy in Gelderland vonden ze een geschikte plek waar ruimte was voor een aantal themakamers. Reina en Huibert runnen hun bed & breakfast in Zuid-Holland. De kerk waar zij trouwden bouwden ze om naar een B&B. En verderop in Zuid-Holland ontvangen Joliene en Wilco hun gasten. Zij bouwden eigenhandig hun huis. De twee trakteren de groep op een uitje naar een drijvende boerderij.


Meer over