Van Philippe Geubels

Nieuw seizoen Taboe

28 november 2021 11:12 | amusement | Door Merlin Everts

© Diego Franssens

Het programma Taboe met komiek Philippe Geubels start volgende maand met een nieuw seizoen. Het 'programma waar je eigenlijk niet om mag lachen' is vanaf 26 december wekelijks op zondagavond te zien.

In het programma Taboe nodigt Philippe Geubels mensen, die opvallen in de maatschappij, uit in zijn vakantiehuis om over hun bijzonderheden te praten. Ook maakt hij op gepaste manier grappen over hen. De ondertitel van het programma is dan ook ‘het programma waar je eigenlijk niet om mag lachen’.

Philippe Geubels

In het vorige seizoen ontving Philippe onder andere mensen met obesitas, fysieke beperkingen, verschillende huidskleuren en blinde mensen. Dit seizoen was te zien op RTL 4, of dat met dit seizoen ook gebeurt, is nog niet bekend.

Taboe

Vanaf tweede kerstdag ontvangt de Vlaamse presentator onder meer mensen met autisme, ex-verslaafden, mensen met een opvallend uiterlijk, bejaarden en mensen met een onvervulde kinderwens. Het tweede seizoen van Taboe is vanaf 26 december iedere zondag te zien op de Vlaamse omroep Eén.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Philippe Geubels (@geubelsphilippe)

Meer over