Met o.a. Angela Schijf, Ronnie Flex en Armin van Buuren

Nieuw seizoen ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ wordt feestje

3 Oktober 2018 14:48 | amusement | Door Televizier

© William Rutten
Peter van der Vorst viert een jubileum: het vijftiende seizoen Van der Vorst ziet sterren komt eraan! Reden om eens goed uit te pakken.

Van der Vorst is trots op het nieuwe seizoen van zijn programma. "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!" Het eerste cadeautje voor dit jubileumseizoen is een interview met Anita Meyer, die al lang op Peters verlanglijstje stond. En dat is niet de enige bijzondere gast van dit seizoen.

Flikken Maastricht

In de eerste aflevering brengt Peter een bezoek aan de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf. Ook leert hij dit seizoen de familie van Ronnie Flex kennen en bezoekt hij Paul de Leeuw. 

Geitenyoga

Een opmerkelijke activiteit op de agenda komt van Roxeanne Hazes. De zangeres gaat samen met Peter naar de boerderij om aan geitenyoga te doen. Ze vertelt openhartig over haar pestverleden, de mishandeling van een agressief ex-vriendje en de ruzie met haar broer André Hazes. Ook haar moeder Rachel komt voorbij. 

Andere gasten zijn Holly Brood en Soy Kroon, Lilian Marijnissen, Wim Kieft en Tino Martin. De eerste aflevering van het seizoen is te zien op woensdag 17 oktober om 21.30u bij RTL 4. 

Meer over