Met Daan Schuurmans

Nieuwe advocatenserie KRO-NCRV heet Ik Weet Wie je Bent

5 april 2018 10:33 | amusement | Door Irma Tomas

© MAX
Daan Schuurmans speelt de hoofdrol in Ik weet wie je bent, een spannende dramaserie over een advocaat die verwikkelt raakt in een moordzaak. De opnamen voor de serie zijn deze maand begonnen en de serie wordt vanaf 26 augustus uitgezonden.

Ik weet wie je bent is een remake van de Spaanse serie Sé quién eres (I know who you are). Daan Schuurmans speelt de rol van strafrechtadvocaat Daniel Elias. Hij runt samen met zijn vriend en zakenpartner Gabor de Heerdt (Ali Ben Horsting) een prestigieus advocatenkantoor enis getrouwd met Alize Kasteel (Ariane Schluter), in het dagelijks leven rechter. Samen hebben ze twee kinderen: de 19-jarige Paul (Alex Hendrickx) en Juliette.

Is ie schuldig?

Op een dag krijgt Daniel een auto-ongeluk. In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

De serie Ik weet wie je bent wordt straks uitgezonden op NPO 3, op zondagavond, het tijdstip van Penoza en Vlucht HS13.

Meer over