Mama Appelsap

Nieuwe plaat Kim-Lian van der Meij blijkt schunniger dan gedacht

20 februari 2020 13:50 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Kim-Lian van der Meij is ook weer zangeres nu ze een nieuw nummer heeft uitgebracht. Maar als ze vol trots praat over de single, krijgt ze ineens ook geluiden te horen waar ze even niet op gerekend had.

In de middagshow van Coen & Sander op Radio538, waar Barend van Deelen nog altijd de vervanger is van Coen Swijnenberg, werd het nummer gedraaid. Het radiostation ontving daarna legio berichtjes dat er een ‘mama appelsap’ in de plaat zit. In plaats van ‘geef mij die luttele seconden tegen beter weten in’ zouden de luisteraars iets heel anders horen. Oordeel zelf!

Kim-Lian lacht net zo hard mee 

Gelukkig lacht Kim-Lian net zo hard mee. “Ow ja, het lijkt er écht op”, zegt de presentatrice. Op haar Instagram steekt ze dan ook de draak met zichzelf. “Mij kun je opvegen. Zit je dus te zwoegen in de studio, je best te doen een gave track te maken met een mooie gevoelige tekst. Denkt de oplettende @radio538 luisteraar het woord ‘leuter’ in je lied te horen. IK GA STUK!!! Anyhoe, met of zonder leuter, de track werd super ontvangen!!! Bedankt voor de overweldigende leuke reacties”

Vier handen op één buik

Naast haar opnieuw opgepakte zangcarrière is de 39-jarige Kim-Lian binnenkort ook met een uitstapje bij de NPO te zien. De presentatrice staat in Vier handen op één buik de negentienjarige Beau bij. De aflevering met Kim-Lian is dinsdag 25 februari om 20.25 uur te zien bij NPO3.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dit vond ik heel mooi en bijzonder om te doen! ❤️🙏 Maak kennis met lieve @beautje_bds Op haar 19e werd ze onverwachts zwanger. Zo als ze zelf zegt: ‘Ik ben een kind die een kind krijgt’. Ik mocht haar de afgelopen maanden als “Bekende moeder” helpen, bijstaan en adviseren. Het waren bewogen en bevlogen tijden, we hebben gelachen, gebaald, geleerd (van elkaar), maar vooral genoten van al het bijzondere dat een zwangerschap en een kindje met zich meebrengt ❤️🙏 Soms wilde ze er mee stoppen en zag ze het niet meer zitten. Maar deze meid is een vechter! 💪En ik ben zo trots op haar en de stappen die ze heeft gezet ❤️ Haar verhaal zie je op dinsdag 25 febr. om 20.25u bij @npo_3 #vierhandenopeenbuik

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Meer over