We want more!

SBS bestelt tweede seizoen Thank You For The Music

28 juli 2019 08:14 | amusement | Door Jef Willemsen

© William Rutten
SBS ziet brood in Thank you for the music. Het spelprogramma met Kim-Lian van der Meij krijgt definitief een vervolg.

Kim-Lian bevestigde de comeback van de muzikale quiz op Instagram.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dat was hem dan! De laatste aflevering van 🙏4️⃣🎵 #thankyouforthemusic Zo ontzettend tof dat jullie 8 weken lang dit feestje met ons hebben meebeleefd op de zaterdagavond bij @sbs6nl 🎵🎉💃. Het was al een feest om dit mogen maken, maar dat het ook een succes zou worden... dat kun je dan alleen maar hopen 🙏 Dus bijdeze lieve kijkers📺: BEDANKT!!! 👍😘 #thankyouvoorhetkijken 🙏4️⃣👀 Wij zijn ontzettend blij met zulke mooie kijkcijfers en positieve reacties voor/op ons eerste seizoen 🎉🎉Als presentatrice van dit leuke programma wil ik graag even de officiële afkondiging doen: “Ik bedank mijn vaste teamcaptains van wie ik zo genoten heb 😍@soundos_el_ahmadi @johnnydemolofficial en @missmontreal_ , onze special guests die elke week fanatiek mee hebben gespeeld en niet in de laatste plaats... alle amateurzangers die zich durfde te wagen aan onze karaokecomputer” 😅😬😊 “Bedankt voor het kijken, fijne avond” 😁 En leuk NIEUWS!!!!! WE WILL BE BACK! Yessss 💪🌟 Houd mijn insta en @sbs6nl in de gaten voor nieuwe opnamedagen en uitzendtijden. Whoowhoooo 😁

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

"Succes"

Gemiddeld stemden zo'n 500.000 kijkers af op Thank you for the music, wat voor SBS-begrippen op de fel beconcurreerde zaterdagavond niet slecht is. In haar post bedankt Kim-Lian alle kijkers: "Wij zijn ontzettend blij met zulke mooie kijkcijfers en positieve reacties voor/op ons eerste seizoen. Het was al een feest om dit mogen maken, maar dat het ook een succes zou worden... dat kun je dan alleen maar hopen!"

Uitgesteld

Lange tijd leek het of SBS weinig vertrouwen in Thank you for the music had. In eerste instantie zou de quiz al eind oktober 2018 starten, samen met het dramatisch bekeken Dance as one. De zender besloot het programma echter te bewaren voor het minder bekeken zomerseizoen, wat vaak niet bepaald een blijk van vertrouwen is voor de kracht van een titel. Hetzelfde gebeurde met het slecht ontvangen Beat the box dat oorspronkelijk in januari zou starten.

Tweede seizoen

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Thank you for the music te zien is. Waarschijnlijk gaat het nog wel een paar maanden duren, want komend najaar gaat Linda de Mol in het weekend de kar trekken op SBS.

Meer over