Zaterdag én zondag

Linda de Mol moet weekend SBS gaan redden

27 juli 2019 08:25 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Linda de Mol moet bij SBS in het weekend de kar gaan trekken. De zender zet de presentatrice zowel op zaterdag als zondag in op primetime.

Linda's dubbele weekenddienst blijkt uit door Talpa verspreide uitzendschema's bedoeld voor adverteerders.

Linda op zaterdag

Op zaterdagavond gaat Linda met Ik hou van Holland de strijd aan met het aanbod van concurrenten RTL en NPO. Het oergezellige familieprogramma begint al om 20.00 uur, zodat het de meeste concurrenten een half uurtje voor is, maar wel recht tegenover het goed bekeken Acht uur journaal staat. De spelshow duurt een kleine anderhalf uur, daarna is de zender voor een doorstart van Echt waar?! een afgestoft spelshow-format dat tussen 2010 en 2015 te zien was bij RTL 4 waar Jack Spijkerman en later Jamai de gezichten van waren. Wie de SBS-variant gaat presenteren is niet bekend.

Linda op zondag

Ook op zondag staat Linda rond de klok van 20.00 uur in de startblokken op SBS. Dan is het tijd voor de kijkcijfertopper Miljoenenjacht, al is het de vraag of de kijker Linda en haar kofferdames volgen naar de nieuwe zender. Na de gesponsorde spelshow is het rond 21.30 uur tijd voor Flirty dancing, de nieuwe dans-en-dateshow van Wendy van Dijk

Overigens is Linda het weekendwerk wel gewend, in haar tijd bij RTL was ze geregeld ook hele weekenden op de buis, zeker als ook haar dramaserie Familie Kruijs werd uitgezonden. De nieuwe SBS-weekendprogrammering gaat vanaf zaterdag 7 september van start.

Meer over