All Togheter Now

NIeuwe show Chantal en Jamai op RTL

29 Januari 2019 09:58 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Chantal Janzen en Jamai Loman presenteren de nieuwe show All together now op RTL 4. En volgens Jamai gaat het hier niet om een talentenjacht.

All together now is een format dat zich al heeft bewezen in Engeland, Australië en Brazilië. In het programma treden artiesten op voor honderd professionele muzikanten, onder wie Jamai. Hoe meer van die honderd opstaan en meezingen, hoe meer punten de artiesten krijgen.

Het is vooral lol maken volgens Jamai

In het AD zegt Jamai Loman dat we niet bang hoeven te zijn dat het hier om een talentenjacht gaat. „Mensen die bijvoorbeeld echt voor een platencontract gaan, zie je eerder in The Voice of Holland. Wat wij maken is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus.’’

Muzikale opstap

Toch hopen de kandidaten wel verder te komen dankzij het programma, wat dan weer wel naar een talentenjacht riekt. „Veel deelnemers hebben regionaal al naam gemaakt, maar er zijn ook artiesten die dit programma als een muzikale opstap zien. Zij willen bijvoorbeeld ons podium graag gebruiken om zichzelf extra te verkopen. En dat mag! Je hoort ons ook niet iemand afkraken, omdat het technisch onvoldoende was. De act moet naast goed klinken, vooral pakkend zijn.”

All Together Now begint op 3 mei om 20.30 uur bij RTL 4

Meer over