Make-Up-Cup

Nikkie de Jager krijgt eigen programma bij AVROTROS

6 mei 2020 14:09 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, krijgt een eigen programma bij AVROTROS. De make up-artieste zoekt deelnemers voor het nieuwe programma Make-Up-Cup.

Er zitten wel een aantal voorwaarden aan de deelname. Zo moet je tussen de 10 en 15 jaar oud zijn, gek van make up en grime zijn en alvast een aantal creaties kunnen maken zonder de hulp van Nikkie. De make up-artieste deed haar oproep via Instagram Stories.

Aanmelden

Ben je gek van make up en heb je altijd Nikkie al eens willen ontmoeten? Dan is dit je kans! Mail dan naar makeupcup@avrotros.nlen wie weet zit jij binnenkort in het nieuwe programma van Nikkie bij AVROTROS.

Songfestival

Nikkie timmert ondertussen flink aan de weg in medialand. Zo is ze geregeld in talkshows te zien en kreeg ze ook een rol toebedeeld bij het Eurovisie Songfestival van 2020 in Rotterdam. Vanwege het coronavirus werd het evenement helaas afgelast, maar Nikkie heeft toch een manier gevonden om nieuwe content te maken door met de oorspronkelijke deelnemers van het liedjesfestijn te videobellen. Creatief is ze dus zeker!

Meer over