Gastjury

Nikkie Plessen en Roxeanne Hazes in jury Drag Race Holland

16 September 2020 08:51 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Er is een jury geformeerd voor Drag Race Holland. Onder anderen Nikkie Plessen, Roxeanne Hazes en Paul van Mulligen nemen daarin zitting.

Naast het eerder genoemde drietal maken ook Claes Iversen en Sanne Wallis de Vries hun opwachting als jurylid in Drag Race Holland. Behalve Nikkie is de rest om de beurten te zien als jurylid. Nikkie wordt af en toe bijgestaan door gastjuryleden. Daarvoor zijn Nikkie de Jager, Loiza Lamers, Ruth Jacott, Ryanne van Dorst, Amber Vineyard, Edsilia Rombley en Carlo Boszhard gestrikt.

Deelnemers

De deelnemers aan Drag Race Holland, vanaf 18 september te zien bij Videoland, werden vorige week bekendgemaakt. Miss Abby OMG, Roem, ChelseaBoy, Janey Jacké, Ma’MaQueen, Madame Madness, Envy Peru, Sederginne, Patty Pam-Pam en Megan Schoonbrood doen een gooi naar eeuwige roem.

Fred van Leer

In Drag Race Holland gaan de tien beste drag queens van Nederland in een afvalrace uitmaken wie zich Nederlands eerste Drag Race Superstar mag noemen. De presentatie van het programma is in handen van Fred van Leer.

Meer over