'Nono eerste klas'

Olcay Gulsen fileert RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens

10 juni 2020 11:36 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens
Er is weer een nieuwe fittie in televisieland. Olcay Gulsen kan RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens niet pruimen en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.

De reden? Volgens de Telegraaf-journalist staat Olcay op de nominatie om de laan uit te vliegen bij Talpa, maar daar is volgens het liefje van Ruud de Wild niks van waar. "Ik las dat ja, en vond het heel raar, want als je je een beetje inleest – wat je toch wel mag verwachten van iemand die zich deskundige noemt – kom je er snel genoeg achter dat ik een driejarig contract heb getekend bij Talpa. Ik vind het een beetje vreemd wat die jongen allemaal beweert", zegt Olcay in gesprek met Weekend.

Missie geslaagd

Rob zei dat het programma van Olcay over huiselijk geweld zodanig slecht werd bekeken dat haar toekomst onzeker is geworden. "Het ging om de boodschap en om bewustwording, en volgens mij is die missie meer dan geslaagd", verweert Olcay, die claimt berichten van mensen uit de Tweede kamer te hebben gehad, zich. "Ik vind het heel gek dat je dan gaat praten over kijkcijfers. Wat mij betreft mis je dan de inleving om te begrijpen waar het onderwerp over gaat."

Nono eerste klas

Olcay noemt de deskundige, zoals hij bij RTL Boulevard wordt ingezet, een “nono eerste klas”. Wij zijn benieuwd wanneer en hoe Rob bij het entertainmentprogramma reageert op de woorden van Olcay. Dit krijgt ongetwijfeld een staartje...

Meer over