OM eist werkstraf tegen Dave Roelvink en vrienden

10 november 2016 16:14 | amusement | Door Televizier

© Olivier Thijssen

De officier van justitie eist een werkstraf van 240 uur tegen Dave Roelvink wegens diefstal en  het online zetten van een sekfilmpje met Melissa Pach. Ook tegen drie vrienden van Roelvink zijn werkstraffen geëist.

Maar Dave moet het langst aan de slag als het aan het OM ligt. Volgens de officier is het duidelijk dat hij en zijn vrienden voor tienduizenden euro's aan spullen hebben gestolen. Het OM eist ook een schadevergoeding. Melissa (23) zelf eist 12.000 euro. Ze is onder behandeling van een therapeut omdat ze geestelijk veel last heeft gehad van het filmpje, dat op internet verscheen. Ze is van alle ellende ook gestopt met haar kappersopleiding. De familie Pach wil 40.000 euro aan schadevergoeding zien.

Familie Pach

Het gebeurde allemaal in de zomer van 2014 tijdens een feestje in het huis van de familie Pach in Burgerbrug. De zoon van Dries Roelvink was daar met vrienden op uitnodiging van de dochter des huizes, Melissa. Het ging er wild aan toe op de party. Achteraf bleek er voor 60.000 euro aan juwelen, kleding en elektronica te zijn verdwenen en dan was er ook nog die sekstape waarop Dave in een bubbelbad oraal wordt bevredigd door Melissa.

1000% zeker

Melissa zegt dat ze geen idee had van de filmopnamen, Dave zegt '10000% zeker te weten' dat Melissa het wel degelijk wist. Het was iets wat we allebei wilden, omdat we er geil van werden.” Dave heeft altijd volgehouden dat hij niets weet van gestolen spullen. Een van de andere verdachten is trouwens Gijs S, de ex van Fajah Lourens. Hij is beter bekend als dj Johnny 500.

Expeditie Robinson

Sinds de affaire gaat het heel lekker met de carrière van Dave Roelvink. Hij is een veelgevraagd dj en doet mee aan dit seizoen van Expeditie Robinson. Daarmee vijzelde hij zijn imago behoorlijk op.

De rechtszaak gaat morgen verder.

Meer over