'Alleen nog Harry Mens!'

Omroep MAX weigert Veronica Inside beelden Op1

11 september 2021 08:41 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Veronica
De heren van Veronica inside hekelen Omroep MAX nadat ze geen toestemming kregen beelden uit te zenden van talkshow Op1.

In de vrijdageditie van het voetbalpraatprogramma onthulde René van der Gijp dat Omroep MAX geen fragmenten beschikbaar wilde stellen omdat Veronica inside er toch maar de draak mee zou steken.

Lee Towers

Het gehekelde fragment betrof Lee Towers die afgelopen woensdag bij de MAX-editie van Op1 kwam vertellen over vijftig jaar Ahoy. Binnen een minuut had de zanger het vooral over zichzelf, tot grote hilariteit van de heren die dit gedrag van Lee wel herkenden. Volgens Wilfred Genee is MAX niet de enige omroep die moeilijk doet. Alleen Harry Mens is nog bereid altijd clipjes van Business class te delen.

Sterren op het doek

Johan Derksen vond het wel wat flauw van Omroep MAX, zeker omdat hij deze week opnames had voor een nieuw seizoen Sterren op het doekJohan wordt vereeuwigd in het stadion van Go Ahead Eagles waar hij tijdens het poseren een sigaartje wilde roken. De eindredacteur stak daar direct een stokje voor, wat Derksen wel wat hypocriet vond omdat MAX-baas Jan Slagter zelf fervent roker is. 

Meer over