Onverbiddelijk

Onverwachte tweede eliminatie schokt kijkers Wie Is De Mol?

8 januari 2022 23:50 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Kijkers van Wie is de Mol? hoefden in de tweede aflevering niet lang te wachten om te zien wie er uitvloog. De eerste kandidaat kreeg al direct een rood scherm te zien.

De executieronde volgde na een veelzijdige aflevering die ondanks spannende opdrachten toch een beetje als vakantie voelde. Er was zelfs tijd voor een gezellige duik in de warme Albanische wateren.

Minst verdacht

Na drie opdrachten die varieerden van munten uit een pot honing graaien tot museumfoto's namaken met passanten en ballonnen prikken per jeep was het tijd voor de test. Glen Faria was vorige week nog in het voordeel toen hij volgens de kijkers thuis de minst verdachte speler was. Maar die bescherming was hij nu kwijt en dat wreekte zich direct toen de rapper van Rik als eerste zijn scherm te zien kreeg. Iedereen leek geschokt toen 't rood oplichtte, maar eigenlijk had hij het al zien aankomen. Hij zat er naar eigen zeggen niet lekker in. 

Glen keek wel verbaasd op toen hij, net als de eerste afvaller, een uitnodiging kreeg voor de ontknoping. Ook hij blijft nog even in de buurt. Kijkers van het spelprogramma zagen door de uitslag hun poultjes een fikse deuk oplopen.

Meer over