Uit Celblok H

Ook Jaike Belfor gestrikt voor Wie is de Mol?

26 november 2019 20:37 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS
Actrice Jaike Belfor doet mee aan Wie is de Mol? 2020. De op Curacao geboren Jaike is bij het grote publiek bekend van haar rol in Celblok H. en haar deelname aan De Slimste Mens in 2018.

Jaike Belfor doet dit jaar mee aan Wie is de Mol?. Eerder dit jaar vertrok ze met 9 andere (semi-) BN'ers naar China om daar het 20ste seizoen van het AVROTROS-programma op te nemen. Jaike Belfor is 41 jaar en kwam op haar 14e naar Nederland. Ze volgde een acteursopleiding in Utrecht en speelde daarna onder meer in Celblok H. bij SBS6. In de zomer van 2018 deed ze mee aan De Slimste Mens. Daar bleek ze niet alleen slim, maar ook erg grappig te zijn.

Kandidaten

Met Jaike Belfor zijn er nu vier kandidaten bekend voor het 20ste seizoen van Wie is de Mol?. Naast Jaike zijn dat modeontwerper Claes Iversen, cabaretier Johan Goossens en tv-kok Miljuschka Witzenhausen. De deelnemers worden deze week stuk voor stuk onthuld door verschillende media die van AVROTROS een geheimzinnige kist met hints en een naam ontvingen. 

China

Inmiddels weten we ook dat het 20ste seizoen van WIDM zich afspeelt in het verre oosten, namelijk China. Het seizoen start op 11 januari bij NPO 1. Het programma wordt opnieuw gepresenteerd door Rik van de Westelaken. 

 

Meer over