Man, man, man, man

Ook Rob Geus gewipt door SBS

5 februari 2019 15:50 | amusement | Door Irma Tomas

Rob Geus is de volgende die het veld moet ruimen bij het nieuwe SBS. Rob werkte 18 jaar voor de zender, maar dat is nu voorbij. En daar wordt hij natuurlijk niet vrolijk van.

Rob Geus weet al iets langer dat hij een carrière bij SBS 6 verder kan vergeten. De presentator hoorde eind december dat zijn contract niet verlengd ging worden. Toen was hij al een tijdlang niet meer te zien op televisie. Maar daarvoor was Rob jarenlang een doorslaand succes met zijn De smaakpolitie, waarin hij horecagelegenheden controleerde op hygiëne. Ook ging Rob in Red mijn vakantie! gewapend met een UV-lamp en steenkolenengels op bezoek bij buitenlandse hotels om Nederlandse vakantiegangers in nood bij te staan.

John de Mol

In het AD vertelt Rob dat hij niet eens van de grote baas zelf hoorde dat zijn tijd bij SBS erop zat. „Dat ging via via. Ik heb De Mol nooit mogen spreken, al heb ik dat wel meermaals aangevraagd. Ik had een kopje koffie wel leuk gevonden.”

Geparkeerd

Gelukkig is Rob geen haatdragend type" „Natuurlijk vind ik het apart, zeker na zo'n lang dienstverband. Ik heb 18 jaar voor die club gewerkt! Maar ik heb het ook al geparkeerd hoor. Ik ben met heel veel leuke dingen bezig.”

Hart van Nederland

het lijkt er danig op dat John de Mol afscheid neemt van alle programma's en presentatoren die nog doen denken aan de campingzender van weleer. Angela de Jong zei dinsdag in de ochtendshow op NPO Radio 2 dat ze verwacht dat De Mol ook Hart van Nederland zal offeren, hoe succesvol het programma ook is.

Rob Geus is gelukkig niet werkloos zonder SBS.

Nog een keertje dan omdat het zo grappig is. Rob Geus en zijn steenkolenengels.

Meer over