Knikkeren

Ook Ronald de Boer en Inge de Bruijn doen mee aan Marble Mania

15 januari 2021 09:31 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
SBS6 heeft nog een vijftal deelnemers van Marble Mania bekendgemaakt. Het zal er lekker fanatiek aan toe gaan, want onder hen voormalig topsporters Ronald de Boer en Inge de Bruijn.

Naast voormalig voetballer Ronald de Boer (50) en Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn (47) maken ook radio-dj Frank Dane (39), voormalig Olympisch kampioen wielrennen Leontien van Moorsel (50) en schaatstopper Kjeld Nuis (31) hun opwachting in de knikkerwedstrijd.

Sterren

Eerder werd al bekend dat Nick & Simon, Kees Tol, Wesley Sneijder, Sander Lantinga, Hélène Hendriks, Hans Kraay jr. en Toine van Peperstraten in het programma te zien zijn. SBS6 heeft sowieso een blik sterren opengetrokken, want ook de mannen van StukTV, Wietze de Jager, Anouk Hoogendijk, John de Wolf, Dennis van der Geest en Giovanni van Bronckhorst werden eerder al aan het kandidatenteam toegevoegd.

21 januari

De presentatie van Marble Mania is in handen van Winston Gerschtanowitz. De knikkerraces worden van deskundig commentaar voorzien door Jack van Gelder. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks te zien bij SBS6.

Meer over