Aftellen tot Eva

Op deze datum is Jinek weer terug op RTL 4

RTL 4 worstelt zich momenteel door een lange, lastige zomer vol slecht bekeken herhalingen. Gelukkig gloort er hoop aan het einde van het kijkcijferdal: de startdatum van Jinek is bekend.

Sinds Beau begin juli met zomerreces ging, heeft RTL 4 geen actuele talkshow meer op de late avond en dat is te merken aan de kijkcijfers.

Gooische vrouwen

In eerste instantie werd besloten het gat tot de start van het nieuwe seizoen op te vullen met herhalingen van Gooische vrouwen. Maar zelfs de nostalgie en magie van Linda de Mol kon RTL 4 na tienen niet meer helpen. De afleveringen uit 2005 konden amper 200.000 kijkers bekoren. Daarom wisselt de zender deze week de dramedy in voor herhalingen van De zwakste schakel. Uit de uitzendschema's blijkt dat Bridget Maasland de honneurs tot halverwege augustus waar mag nemen.

Maandag 17 augustus

Vanaf maandag 17 augustus staat Jinek weer in de startblokken bij RTL 4. De talkshow start nu rond de klok van 22.00 uur, vlak na de RTL Nieuwsupdate die eerder nog midden in de uitzending zat. De looptijd van het praatprogramma is echter nog altijd zo'n anderhalf uur. Pas om 23.25 uur neemt het RTL Nieuws het stokje weer over.

Meer over: