Grotere tent

Opnamen nieuw seizoen Heel Holland Bakt gaan door

15 April 2020 15:28 | amusement | Door Irma Tomas

© Roland J. Reinders
'We're gonna need a bigger tent', dacht Jan Slagter. Maar als dat eenmaal gefixt is, kan het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt deze zomer gewoon worden opgenomen. 

Het is een van de weinige programma's die door kunnen ondanks de coronamaatregelen, zo vertelt Jan Slagter in het AD. Voorlopig is het alleen het formaat van de tent dat dwarszit. "Die moeten we vermoedelijk iets langer maken, maar dat is mogelijk. Als dat het ergste is, dan valt het mee."

André, Janny en Robèrt

Gelukkig stonden de kandidaten toch al een eindje van elkaar. Presentator André van Duin en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zullen zich een beetje moeten aanpassen. Ze kunnen niet meer zo dicht op elkaar staan. En de deelnemers en medewerkers van Heel Holland bakt moeten misschien iets schoner worden, zegt Jan. "De hygiëneregels worden strikter, het wordt extra veel ontsmetten en handen wassen."

Andere hits sneuvelen

Andere programma's van Omroep MAX gaan niet door. Voorlopig hoeven we dus geen nieuwe seizoenen van We zijn er bijna! en Droomhuis gezocht te verwachten.  

 

Meer over