Naakte waarheid

Opnieuw zes BN’ers uit de kleren voor Adam Zkt Eva VIPS

RTL5 heeft opnieuw zes BN’ers gestrikt die het niet erg vinden om poedelnaakt op tv te verschijnen. In het tweede seizoen van Adam Zkt Eva VIPS gaan ze zonder kleren op zoek naar de liefde.

Welke sterren naakt over het strand zullen paraderen, is nog niet bekend, maar singles worden alvast gezocht. “De makers van het programma, Warner Bros. TV Nederland, zijn nu hard op zoek naar nieuwe deelnemers die wel geïnteresseerd zijn in een hete date met een naakte BN’er,“ laat RTL 5 weten. De opnames starten in juni.

Inge de Bruijn

Aan het eerste seizoen van de VIP-versie van Adam Zkt Eva deden Inge de Bruijn, Curt Fortin, Tony Wyczynski, Chaira Borderslee, Cassius Verbond en Kasia Dolkowska mee. Inge de Bruijn zorgde afgelopen seizoen voor de hoogste kijkcijfers, 741.000 mensen keken naar de topzwemster op zoek naar haar Adam. Na haar volgde Oh Oh Cherso-ster Tony Wyczynski (Tony Star) met 690.000 kijkers, die met zijn persfoto door een klein detail groots opviel: Sterretje bleek naar verhouding met de andere mannen wel erg klein geschapen afgebeeld.

Lees ook: Zie hier enkele beelden van het vorige seizoen.

Meer over:

Reageren