Oud-Utopiaan Ruud vormt stelletje met YouTubester OnneDi

11 juni 2019 14:55 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Ex-Utopiaan Ruud de Zwaan heeft de liefde weer gevonden. Hij is sinds een week officieel samen met de vloggende zangeres OnneDi.

Op haar Instagram postte OnneDi een intiem filmpje waarin ze flirtend en kirrend zoent met de realityster die ze 'liefje' noemt.

Ruud & Rowena

Ruud is al sinds begin maart dit jaar vrijgezel toen zijn relatie met tennislerares Rowena Baieri op de klippen liep. Het stel hield het 2,5 jaar samen vol en wist zelf Temptation island VIPS te doorstaan, maar uiteindelijk gingen ze als vrienden uit elkaar om al hun energie te steken in het oplossen van niet nader benoemde persoonlijke problemen.

Dionne Slagter

Inmiddels lijkt Ruud klaar voor een nieuw liefdesavontuur. Ditmaal is de gelukkige Dionne Slagter, beter bekend als haar online alter ego OnneDi. In 2018 won ze It takes 2 en recent was ze bij RTL te zien als onderdeel van de honderdkoppige jury in All together now

2 maanden

Aan Shownieuws bevestigt Ruud dat het niet gaat om een onschuldige flirt. Het stel date al twee maanden en sinds een week is de relatie officieel.

Meer over