Ook weer klaar

Özcan Akyol maakt zijn langverwachte comeback bij Vandaag Inside

26 maart 2024 10:22 | amusement | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
De vaste kijkers van Vandaag Inside hebben er even op moeten wachten, maar maandag was het dan weer zover: de langverwachte comeback van Özcan Akyol.

Hij gaf eindelijk tekst en uitleg over zijn afwezigheid.

Lees ook: Eus geeft eindelijk tekst en uitleg over dé video 

Özcan Akyol

Als er iemand de afgelopen tijd nogal wat stof deed opwaaien, was het Özcan Akyol. Al had die dat dan grotendeels te danken aan zichzelf. De presentator deed namelijk enkele weken geleden bij Vandaag Inside uitgebreid uit de doeken hoe één filmpje zijn vriendschap met Matthijs van Nieuwkerk onder druk had gezet. Nadat Yvonne Coldeweijer vervolgens ontdekte dat Eus doelde op beelden van jaren geleden uit een documentaire nota bene, was er radiostilte. En niet zo'n beetje ook. 

Reden van afwezigheid

Desondanks heeft Özcan nu toch de moed gevonden om terug te komen. "Het was rustig. Ik was lekker ontsnapt", blikt de tv-maker terug op de afgelopen periode. Maar dat had wel een reden. "Altijd als je hier zit en je zegt iets, is het daarna voor mij klaar. Voor mij is dit ook gewoon een avondje uit. Maar de volgende dag gaat iedereen bellen van: 'kun je dit nog even uitleggen?' of 'wil je dit even toelichten?' en dan denk ik: het gaat nergens over. Neem het niet zo serieus. Daar had ik geen zin in."

Wilfred vindt dat hij de complete situatie met die uitspraken nu wel erg bagatelliseert. "Het was wel een dingetje natuurlijk", gaat de presentator door. Daar is Eus het niet mee eens. "Dat zeggen mensen die nu kunnen relativeren in de media. Iedereen is er niet mee bezig." "Dat zeg jij", kaatst Wilfred terug. 

Volledige reactie

Benieuwd naar het volledige gesprek? Bekijk snel de onderstaande video!

Vandaag Inside is iedere werkdag vanaf 21:35 uur te zien op SBS6.

Meer over