SBS6

Patty Brard gaat Zo goed als nieuw presenteren

9 juni 2019 09:12 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Patty Brard heeft haar eerste Talpa-klus toegewezen gekregen, sinds de presentatrice daar weer terug is. Ze gaat Zo goed als nieuw presenteren. 

Een nieuw SBS6-programma waarin bijzondere spullen worden gerestaureerd. Dit maakte Patty zaterdagavond bekend in Shownieuws

Spullen met emotionele waarde

Het idee is dat mensen bij Patty aankloppen met een voorwerp van een vriend(in) of familielid waar een bijzonder verhaal aan vast zit. Als verrassing wordt dat voorwerp door vakmensen gerestaureerd. "Ik kan me voorstellen dat je vader bijvoorbeeld al járen een oldtimer in de garage heeft staan. Hoe mooi zou het dan zijn als je mij belt en dat we dan stiekem 's nachts die oldtimer weghalen, een andere auto onder het zeiltje zetten en die oldtimer dan met vakmensen restaureren", legt Patty uit. 

Jezelf opgeven 

Maar het zijn niet alleen maar verrassingen: je kunt ook iets met emotionele waarde van jezélf opgeven. Patty: "Als je bijvoorbeeld een ring hebt gekregen van je man en die verloren bent, dan kunnen we kijken of we hem kunnen laten namaken. Als ik kan helpen, ben ik heel gelukkig."

Zo goed als nieuw is vanaf september wekelijks te zien op SBS6. 

Meer over