Op de koffie

Peter Gillis nog steeds welkom bij Talpa

2 februari 2023 14:43 | amusement | Door Irma Tomas

© Friso Keuris/Talpa
Ondanks alle juridische en persoonlijke problemen waarin Peter Gillis al tijden verkeert, blijft SBS de koning van de vakantieparken steunen. Gillis meldt zelfs dat hij net een gezellige meeting heeft gehad.

Er gingen al talloze stemmen op om Gillis en zijn realityshow Massa is Kassa van de buis te weren. John van den Heuvel zei in RTL Boulevard zelfs openlijk dat hij vindt dat Gillis helemaal niet op televisie hoort, maar dat pleidooi is vooralsnog tegen dovenmansoren gericht. 

Kijkcijfers 

Peter Gillis plaatste dit vrolijke fotootje op Instagram met o.a de tekst 'De kijkcijfers zijn nog steeds erg goed... Hatseflats!'. En dat duidt op alweer een nieuw seizoen van Massa is Kassa. De mensen die reageren op zijn post zijn minder enthousiast. 

John de Mol

Gillis kwam eerder o.a. in opspraak omdat hij de gemeente Peel en Maas veel geld schuldig zou zijn. Maar vooral de mishandeling van zijn vriendin Nicol viel vanzelfsprekend in slechte aarde. Zo te zien werd Peter ondanks dat alles hartelijk ontvangen door de medewerkers van John de Mol. En wie weet, misschien heeft Peter wel een taartje gegeten met de grote baas zelf. 

Meer over