Nieuwe exit

Pijnlijk afscheid in B&B Vol Liefde: Marian breekt het hart van Jan

25 juli 2023 22:18 | amusement | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland
Een pijnlijke exit in B&B Vol Liefde vanavond. B&B-eigenaresse Marian heeft de knoop doorgehakt en besloten wie haar B&B moet verlaten. En zoals veel kijkers al zagen aankomen, moest Jan zijn spullen pakken. Tot ongeloof van hem zelf.

In de B&B Vol Liefde uitzending van maandag zagen kijkers hoe Jan ziek naar zijn kamer vertrok tijdens een feestje in de B&B van Marian, de vrouw bij wie hij de liefde hoopt te vinden. En net wanneer hij er weer bovenop lijkt te komen, is er voor hem een nieuwe teleurstelling: hij moet zijn spullen pakken.

Teleurstelling na teleurstelling

Maandag zagen kijkers al hoe Marian met haar vriendinnen deelde dat er bij Jan niets meer in zit dan vriendschap. In de aflevering van vandaag was het dan tijd om dat nieuws ook met Jan te delen. 

Nadat Marian hem apart nam voor een gesprekje, dropte ze het nieuws. ''Ik heb besloten dat het beter is als je naar huis gaat'', begint ze het gesprek. Het nieuws blijkt bij Jan nog niet helemaal binnen te komen, want hij geeft aan dat hij nu bijna nergens meer last van heeft. Jan kan de afwijzing van Marian maar nauwelijks bevatten en probeert haar nog wat om te praten. 

Zelfs wanneer het tijd is om zijn koffers te pakken, kan Jan de afwijzing nog maar moeilijk verwerken. ''Dat het zo zou aflopen, ik als eerste naar huis toe. Het komt hard aan bij mij. Voor mij is dit nu afgesloten. Mijn gevoel is een barst. Als je een barst in een vaas hebt, zal die vaas nooit meer een vaas worden. Mijn hart huilt'', legt hij teleurgesteld uit.

Na de pijnlijke exit van Jan zijn er momenteel nog twee andere mannen die het hart van Marian proberen te veroveren: Olof en Ed. 

Bekijk ook: alles over B&B Vol Liefde

Kijkers thuis

Kijkers thuis treuren niet zo om de exit van Jan en zien het juist als een kans voor Marian om de andere mannen beter te leren kennen.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL4 en is een week vooruit te kijken bij Videoland.

Meer over